Bevestigingsmaterialen

Bent u op zoek naar bevestigingsmaterialen voor uw presentatiesysteem? In onze webshop vindt u tapes, magneettapes, klittenband en dubbelzijdige tapes voor uw pop-up presentatiewanden en andere presentatiesystemen.

Toepassingen bevestigingsmaterialen

De bevestigingsmaterialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een gegarandeerd lange levensduur. De tapes kunt u vanaf 1 stuk bestellen en zijn te gebruiken voor onder andere de volgende doeleinden:

  • Magneettape: de presentatiewand “Magnetic”
  • Klittenband: de counter balie “Fabric” presentatiewand “Fabric”

De dubbelzijdige tape is voor algemeen gebruik en kan worden ingezet bij alle mobiele presentatiesystemen, maar ook voor het bevestigen van Forexpanelen, glas, acryl enz.
De tapes en het klittenband zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Meer informatie?

Kunt u de bevestigingsmaterialen die u nodig heeft niet vinden of zoekt u specifieke bevestigingsmaterialen? Stel dan uw vraag via de chat of neem telefonisch contact met ons op: +31 (0)547 - 285 515. Buiten kantoortijden kunt u een e-mail sturen naar condordisplays@igepa.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.