Brochurehouders

Brochurehouders en folderhouders in diverse uitvoeringen en afmetingen. Voor A3 of A4, in mat of transparant.

 

Elke brochurehouder heeft zijn eigen uitstraling

Welke brochurehouder is geschikt voor uw doeleinden en klanten? Enkele kenmerken op een rijtje.

  • Brochurehouder Budget: aantrekkelijk geprijsde brochurehouder geschikt voor verschillende brochures en/of folders. Verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoering, compact op te bergen in de bijgeleverde gevoerde tas.
  • Brochurehouder Plexi: robuuste brochurehouder met stabiele, verzwaarde voet. De brochures liggen in een eenvoudig te (de)monteren acrylaatbak en stralen door het strakke design kwaliteit en professionaliteit uit.
  • Brochurehouder Premium: deze brochurehouder is volledig gepoedercoat, compact op te bergen, eenvoudig op te zetten en wordt geleverd in een stevige, handzame tas. De Premium is geschikt voor verschillende brochures en flyers is een van onze bestsellers.
  • Brochurehouder New Age: een moderne, transparante brochurehouder waarmee uw brochures extra opvallen. De New Age brochurehouder is eenvoudig op te zetten, compact op te bergen en wordt geleverd in een stevig gevoerde tas.
  • Brochurehouder Zed-Up: een brochurehouder die de kwaliteit van uw brochures benadrukt! De open uitstraling door het heldere acrylaat maken dit tot een gewilde brochurehouder voor elke branche.  Geleverd in een stevige aluminium koffer.

Meer informatie?

Heeft u een specifieke wens of wilt u meer informatie over onze brochurehouders? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)547 - 285 515 of stuur een e-mail naar: condordisplays@igepa.nl.  

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.