Counters

Counters in diverse formaten en uitvoeringen.

Counters voor elk doel en ieder budget

De counters en balie tafels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van uw budget, boodschap en de intensiviteit van het gebruik vindt u in ons assortiment altijd een counter of beursbalie die bij u past.

Welke beursbalie is geschikt?

  • De Counter Smart Fabric is een lichte, eenvoudige balie en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en door de verwisselbare textielprint kan hij voor diverse doeleinden gebruikt worden.
  • De Counter Kidney biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een laptop en uw presentatiematerialen. Door de opbergruimte aan de achterkant houdt u alle papieren uit het zicht maar heeft u toch alles wat u nodig heeft bij de hand.
  • De Counter Round is stabiel, compact en straalt kwaliteit uit. Een ideale presentatiebalie om bijv. uw brochures of communicatiematerialen op te plaatsen.

Alle counter balies zijn compact op te bergen en worden geleverd in stevig gevoerde tassen. De topborden zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren.

Vragen?

Heeft u vragen over onze beursbalies of over een specifieke counter? Of wilt u een counter op maat laten maken? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op via 0547 - 285515 of stuur een e-mail naar condordisplays@igepa.nl.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.