Disclaimer

De Pande BV (Kamer van Koophandel: 06024950), verleent u hierbij toegang tot www.condorsign.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene af te nemen.
De Pande BV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
De Pande BV spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 
De op de Website gebruikte inhoud wordt aangeboden zonder aanspraak op juistheid. De inhoud kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Pande BV.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan De Pande BV nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de inhoud liggen bij De Pande BV.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de inhoud is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Pande BV, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke inhoud anders aangegeven is. 

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.