Display Verlichting

Zet uw boodschap in de spotlight door middel van verlichting! Vooral tijdens een beurs, evenement of bij gebruik in een grote ruimte is het raadzaam om roll-up banners of presentatiewanden te voorzien van verlichting. Zo kunt u op de juiste manier ergens de focus op leggen.

Van halogeen verlichting tot LED lampen

In onze webshop vindt u een breed assortiment verlichting en bijbehorende accessoires: van halogeen tot LED lampen en alles uitgevoerd in vormen en materialen die een meerwaarde bieden voor uw product.

Waarom verlichting gebruiken voor uw presentatie systemen?

  • In ruimtes met weinig lichtinval is er het gevaar dat de boodschap op de banner wegvalt tegen de achtergrond of opgaat in de omgeving.
  • Met verlichting straalt de banner net dat beetje extra kwaliteit uit.
  • Verlichting is eenvoudig te bevestigen en kan voor meerdere presentatiewanden of roll-up banners gebruikt worden.
  • De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: robuust, delicaat, krachtig, voor elke uitstraling is er passende verlichting voorhanden.

Meer informatie?

Vindt u niet wat u zoekt of zoekt u een specifiek onderdeel voor het verlichten van uw presentatiewand of roll-up banner? U kunt ons telefonisch bereiken op+31 (0)547 - 285 515  of een e-mail sturen naar: condordisplays@igepa.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.