Koffers & Tassen

Koffers moeten praktisch, handzaam, stevig en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Voor de presentatiesystemen heeft u de keuze uit diverse koffers en trolleys. Afhankelijk van de intensiviteit en/of het gebruik kiest u de koffer die past bij uw wens en budget.

 

Welke koffer is het meest geschikt voor u?

De hardcase koffer
De hardcase koffer is een robuuste koffer die geschikt is voor intensief gebruik. Door het kunststof materiaal en het ingebouwde paneel worden uw systeem en print extra goed beschermd tegen beschadigingen. De versterkte wielbasis staat garant voor kwaliteit, waardoor de hardcase koffer verzekerd is van een lange levensduur. In het deksel is ruimte om 2 lampen op te bergen. De hardcase koffer is tevens te gebruiken als beursbalie. Bestel een topplate in de gewenste kleur en uw hardcase koffer is multifunctioneel in te zetten.

Square trolleycase
De Square trolleycase is een handzaam transportmiddel voor uw beurssysteem. Deze trolleycase wordt standaard geleverd bij de beurswand Fabric en is, door de kogelgelagerde wielen en het uitschuifbare handvat, eenvoudig in gebruik.

Round trolleycase
De Round trolleycase is, net als de square trolleycase, een praktische koffer voor uw beurssysteem. De versterkte wielbasis biedt uw trolley extra kwaliteit en een lange levensduur. Door zijn ronde vorm is deze koffer zeer geschikt voor de beurswand Magnetic. Door de ronde vorm is de Round trolleycase zeer geschikt voor het vervoer van een systeem met PVC panelen zoals de beurswand Magnetic.

Soft trolleycase
De Soft trolleycase is een handige trolley voorzien van wielen en licht in gewicht. De Soft trolleycase is ideaal voor het vervoeren van trusswire en crosswire systemen maar uiteraard kunnen ook andere systemen zoals Roll-banners hier goed in vervoerd worden. 

Hard carrying bag
De Hard carrying bag is een sterke draagkoffer met stevige handgreep, schouderband en verstevigde zijkanten. De hard carrying bag zorgt voor extra bescherming en een luxe uitstraling van uw presentatiesysteem.

Vragen over welke koffer het meest geschikt voor u is? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)547 285515 of stuur een e-mail naar condordisplays@igepa.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.