Igepa Nederland neemt Condor Sign over

16/03/18

Igepa Nederland B.V. neemt per 1 mei Condor Sign over. De leverancier van displaysystemen in Enter zal onder de naam Condor Displays als merk binnen Igepa Nederland worden gevoerd.

“Met de overname van Condor breiden wij ons assortiment uit met display-/presentatie systemen. Dat hadden wij nog niet, dus dit is een logische aanvulling op ons aanbod Viscom-producten. Op Viscom-gebied kunnen klanten voortaan voor alle materialen bij één bron terecht; wij bieden het hele pakket, van printers tot sign materialen en nu ook displaysystemen. Dat is uniek in Nederland”, zegt Hans-Jürgen Caspers, managing director van Igepa Nederland. “Bovendien past Condor qua cultuur en organisatie goed bij ons. Wij hebben hetzelfde DNA, we denken in oplossingen en streven beide naar meerwaarde voor de klant.”

Condor Sign is een door John en Karin Lammertink in 2002 opgericht familiebedrijf met vijf medewerkers in Enter. Condor levert display-/presentatiesystemen aan circa 500 print- en signbedrijven, drukkerijen en reclameproductiebedrijven in de Benelux en Duitsland. Karin Lammertink (managing director) is zeer verheugd over de overname: “Wij zien sterke doorgroeimogelijkheden, maar daarvoor hebben wij meer slagkracht nodig. Die hebben wij in Igepa Nederland gevonden. Met het bundelen van onze krachten kunnen de ambities waar gemaakt worden.”

Door de overname kunnen Igepa en Condor voortaan sign- en displaymaterialen én displaysystemen aan hun klanten aanbieden. “En dat heeft veel voordelen voor de klant’, zegt John Lammertink. “Wij kregen steeds vaker de vraag van klanten welke printmaterialen bij welke systemen passen. Dankzij de expertise van Igepa kunnen wij die klanten nu veel beter adviseren en nog meer ontzorgen.”
“Een breder assortiment, betere verkrijgbaarheid en de continuïteit is gewaarborgd” - ook Hans-Jürgen Caspers (Igepa) ziet veel voordelen voor de klanten. “Ik kijk ernaar uit om met de kennis en ervaring van Condor Sign nog meer diversiteit, service en meerwaarde te creëren voor onze klanten.”

“Voor klanten heeft de overname geen gevolgen, operationeel verandert er niets”, verzekert Karin Lammertink die leiding blijft geven aan het enthousiaste team die (voorlopig) vanuit Enter de klanten blijven bedienen.
John Lammertink geeft invulling aan zijn wens: ”Door deze overname kan ik nu doen wat ik het liefste doe en dat is productontwikkeling. Waar alle aandacht in het verleden uitging naar inkoop en verkoop, kan ik me nu volledig focussen op de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten."
 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.