Nieuwe producten in ons assortiment

12/06/17

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten die aansluiten bij de wens van uw klant: een kwalitatief goed product, aantrekkelijk geprijsd en nét even anders dan anders.
De nieuwe roll-up banners zijn vanaf september 2017 uit voorraad leverbaar, maar kunnen wel alvast gereserveerd worden (aanbevolen!). De Backlit kan al besteld en geleverd worden.

Welke producten zijn er nieuw?

Roll-up banner Square


De Square is een zeer compact, lichtgewicht systeem. De extra stabilisatoren aan de zijkant geven deze roll-up banner extra stevigheid. Een klein systeem voor een kleine prijs!
Bekijk specificaties en prijzen >>

Roll-up banner Runner


De roll-up banner Runner is een lichtgewicht systeem dat u qua prijs zeker positief zal verrassen! Door de stabiele draaivoeten en de stabilisator aan de achterzijde staat dit systeem als een huis.
Bekijk specificaties en prijzen >>

Pop-up Silicone met backlit

De Backlit is een modulaire LED verlichting voor de presentatiewand Silicone. De verlichting bedekt de gehele wand, achter de print, en zorgt ervoor dat de print extra in de schijnwerpers wordt gezet.
Bekijk specificaties en prijzen >>

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.