Outdoor

Outdoor reclame nodig voor uw klant? Niets is zo belangrijk als het trekken van de aandacht op de juiste manier, het beste moment en met de meest geschikte middelen. Of u nu op zoek bent naar beachflags in diverse vormen of stoepborden in verschillende formaten, in onze webshop vindt u een breed assortiment mobiele outdoor presentatiesystemen om elke boodschap op de juiste manier over te brengen.

Welke outdoor presentatiesystemen zijn er mogelijk?

  • De Notus Outdoor is een banner die geschikt is voor buitengebruik. Niet alleen handig tijdens een beurs, maar zeker ook om in te zetten tijdens een opening, evenement of om voor een bedrijfspand te plaatsen.
  • De beachflags zijn eenvoudig op te zetten, uitgevoerd in lichte materialen en verkrijgbaar in diverse formaten. De beachflags bestelt u in de uitvoeringen “Tear”, “Feather” en “Square”.
  • Stoepborden worden veelvuldig geplaatst voor winkelpanden en zijn te bestellen in diverse uitvoeringen. Waterafstotend, windbestendig en eenvoudig te verplaatsen.

Accessoires voor uw outdoor presesentatiesystemen

Voor elk doel en budget is er een outdoor presentatiesysteem te bestellen. Naast de complete presentatiesystemen vindt u in onze webshop ook accessoires om de systemen mee uit te breiden of onderdelen ter vervanging.

Meer informatie?

Vindt u niet het outdoor systeem waar u naar op zoek bent? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Stel uw vraag dan via de chat of neem contact met ons op via +31 (0)547 - 285 515. Een e-mail sturen kan uiteraard ook: condordisplays@igepa.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.