Over CondorDISPLAYS

"Professionaliteit en het nakomen van afspraken vinden we binnen CondorDisplays erg belangrijk, maar wij gaan daarin een stap verder." 

15 Jaar geleden begonnen als groothandel op het gebied van mobiele presentatiesystemen, zijn we tegenwoordig uitgegroeid tot een internationale leverancier met een breed assortiment SIGN producten voor de reclame- en printbranche.

Dagelijks bedienen we een grote, internationale klantenkring met uiteenlopende vragen op het gebied van mobiele presentatiesystemen. Vanuit ons magazijn van 4.000 m2 worden containers met SIGN producten vanuit de hele wereld aan- en afgevoerd. Elke bestelling wordt door onze logistieke medewerkers nauwkeurig gecontroleerd en verpakt. Kwaliteit en snelheid staan daarbij centraal.

Behalve leverancier zijn wij uw partner. Uw vaste contactpersoon binnen CondorDisplays kent alle INS en OUTS van uw bedrijf en zo houden we de lijnen kort. En dat niet alleen.
Creativiteit, klantvriendelijkheid en continue productvernieuwing onderscheiden ons binnen de branche. Denken in mogelijkheden en handelen in oplossingen, want tijden veranderen en de wens van uw klant ook.

Wij leveren niet alleen, wij informeren, adviseren en innoveren.

Ons magazijn

In ons magazijn van 4.000 m2 worden dagelijks containers met mobiele presentatiesystemen vanuit de hele wereld aangevoerd. Door een jarenlange, nauwe samenwerking met onze vaste producenten, is een constante kwaliteit van onze producten gewaarborgd voor nu en in de toekomst. Producten die vervolgens hun weg vinden naar onze internationale klanten. Daarbij staan snelheid en kwaliteit centraal. Elke bestelling wordt daarom met zorg door onze logistieke medewerkers gecontroleerd en verpakt.

Pand Condor Sign
 
Magazijn Condor Sign
 
 
 
 
 
 
 
 

De kracht(en) van CondorDISPLAYS


Gerrie Voortman, administration & finance

Gerrie Voortman
Internal Sales
GVoortman@igepa.nl
    

"In 2006 ben ik begonnen bij CondorDisplays. Eerst alleen op de administratie en na verloop van tijd ben ik regelmatig gaan bijspringen in de verkoop. Dit maakt dat ik een hele afwisselende en leuke baan heb. Ik ben blij om te mogen werken in dit enthousiaste team. Naast CondorDisplays ben ik de trotse oppasoma van een paar kleinkinderen.
In mijn vrije tijd ga ik heel graag op stap met mijn man/gezin en met mijn vriendinnen."

Karin Lammertink, general manager

Karin Lammertink
Product Manager Displays
KLammertink@igepa.nl

     

"Binnen CondorDisplays ben ik full-time bezig om alle processen en medewerkers optimaal te laten functioneren. Ik word heel blij van enthousiaste, positieve mensen, de voorjaarszon, goede cappuccino en lekker eten. Verder is bij mij het glas altijd half vol, denk ik graag in oplossingen en zie ik een uitdaging als een puzzel. Soms is het begin wat lastig, maar als je halverwege bent, gaat het bijna vanzelf.  Mijn missie is dat elke klant en medewerker zich "thuis" voelt bij CondorDisplays. Een plek creeëren waar een goede sfeer heerst, en waar klanten graag terug komen."


John Lammertink, creative director


John Lammertink


  

"Productvernieuwing, nieuwe kansen creëren, dat is mijn passie. Professionaliteit en het nakomen van afspraken vinden we binnen CondorDisplays erg belangrijk, maar ik ga daarin graag een stap verder. Innovatieve producten ontwikkelen in nauwe samenwerking met onze wereldwijde leveranciers. Onze klanten verrassen met creatieve producten, dáár krijg ik energie van.”

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.