De kracht(en) van Condordisplays

De kracht(en) van CondorDisplays


Gerrie Voortman, administration & finance

Gerrie Voortman
Internal sales
gvoortman@igepa.nl

    

"In 2006 ben ik begonnen bij CondorDisplays. Eerst alleen op de administratie en na verloop van tijd ben ik regelmatig gaan bijspringen in de verkoop. Dit maakt dat ik een hele afwisselende en leuke baan heb. Ik ben blij om te mogen werken in dit enthousiaste team. Naast Condor Sign ben ik de trotse oppasoma van een paar kleinkinderen.
In mijn vrije tijd ga ik heel graag op stap met mijn man/gezin en met mijn vriendinnen."

Karin Lammertink, general manager

Karin Lammertink
Product Manager Displays
klammertink@igepa.nl
    

"Binnen CondorDisplays ben ik full-time bezig om alle processen en medewerkers optimaal te laten functioneren. Ik word heel blij van enthousiaste, positieve mensen, de voorjaarszon, goede cappuccino en lekker eten. Verder is bij mij het glas altijd half vol, denk ik graag in oplossingen en zie ik een uitdaging als een puzzel. Soms is het begin wat lastig, maar als je halverwege bent, gaat het bijna vanzelf.  Mijn missie is dat elke klant en medewerker zich "thuis" voelt bij CondorDislays. Een plek creeëren waar een goede sfeer heerst, en waar klanten graag terug komen."


John Lammertink, creative director


John Lammertink


  

"Productvernieuwing, nieuwe kansen creëren, dat is mijn passie. Professionaliteit en het nakomen van afspraken vinden we binnen CondorDisplays erg belangrijk, maar ik ga daarin graag een stap verder. Innovatieve producten ontwikkelen in nauwe samenwerking met onze wereldwijde leveranciers. Onze klanten verrassen met creatieve producten, dáár krijg ik energie van.”

Pand Condor Sign

Magazijn Condor Sign

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.