Postersystemen

U heeft een mooie poster ontworpen en u bent op zoek naar een poster systeem om deze op de juiste manier te tonen. U kunt dan kiezen voor kliklijsten, boven- en onderprofielen of een opvallend postersysteem op een voet.

Welk postersysteem past bij uw doel?

Voor incidenteel gebruik, langdurige bevestiging; bestel het poster systeem dat past bij uw uitstraling, budget en gebruik.

  • Als het gaat om een actie of een incidentele bevestiging kan een postersysteem met boven- en onderbevestiging uitkomst bieden. U heeft dan de keuze uit klikprofiel met foamstrip (de Postersnap kliklijst) of klemprofiel (Posterclamp klemprofielof Johnsson Clamp)
  • Wilt u dat de posters langer blijven hangen op dezelfde plek maar wilt u wel de vrijheid hebben om regelmatig van poster te wisselen? Dan is de Snapframe een zeer geschikt product. De kliklijsten geven uw poster de aandacht die hij verdient! De snapframe is verkrijgbaar met een lijst van 25 mm en 32 mm en kan in verschillende formaten besteld worden.
  • Een opvallend postersysteem is onze Deco postersysteem: een stijlvolle staander die direct in het oog springt en waar niemand omheen kan. Een geweldig presentatie middel om iets bijzonders aan te kondigen of om bij een product te plaatsen. Al onze postersystemen zijn eenvoudig te monteren en compact op te bergen. Gebruiksvriendelijk, robuust en van hoge kwaliteit: laat u verrassen door onze producten en bestel deze eenvoudig online in onze webshop.

Meer informatie?
Heeft u vragen over onze postersystemen of onze webshop? Tijdens kantooruren is ons verkoopteam te bereiken via +31 (0)547 - 285 515. U kunt ook een e-mail sturen naar condordisplays@igepa.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.