Pop-ups

Pop-up wanden, ook wel beurswanden genoemd, zijn eenvoudig en snel op te zetten en compact op te bergen. Kies voor de pop-up wand Magnetic, Fabric of Silicone en toon uw uiting op een opvallend beurssysteem van hoogwaardige kwaliteit.

 

Pop-up Magnetic

De naam zegt het al: de Pop-up Magnetic is een presentatiewand die niet alleen door middel van magneten eenvoudig op te zetten is, maar die tegelijkertijd stabiliteit, stevigheid en kwaliteit uitademt. De Pop-up Magnetic is verkrijgbaar in een rechte of gebogen vorm en kan aan beide zijden bedrukt worden. Een multifunctionele presentatiewand met allure! 

Pop-up Fabric

Een eenvoudig op te zetten presentatiewand voorzien van klittenband. Dit lichtgewicht product is gemakkelijk te vervoeren en past binnen ieders budget. Verkrijgbaar in zilver of zwart en te bestellen in het formaat dat u wenst: met de Pop-up Fabric bent u op alle fronten flexibel!

POP-UP silicone

Met de Pop-up Silicone heeft u een beurssysteem in huis dat eenvoudig in verschillende opstellingen kan worden geplaatst. De print wordt d.m.v. een siliconen pees bevestigd. Dit modulaire systeem is lichtgewicht, eenvoudig te koppelen en biedt de flexibiliteit waar uw klanten naar op zoek zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze presentatiewanden, de uitbreidingsmogelijkheden of de bestelmogelijkheden in onze webshop? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)547 - 285 515 of stel uw vraag via de e-mail: condordisplays@igepa.nl.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.