referenties & PARTNERS

Een aantal ervaringen van onze partners hebben we voor u op de rij gezet.
Bezoek hun websites om onze systemen te bestellen.

Leo Weys (PrintXpert)
"Net als bij PrintXpert staan ze bij CondorDisplays voor goede kwaliteit, snelle en betrouwbare levering. Met CondorDisplays hebben wij duidelijke en goede afspraken kunnen maken voor de levering van de voor ons benodigde systemen. 
Vanuit CondorDisplays krijgen wij regelmatig tips over nieuwe en verbeterde systemen. Ook vragen zij geregeld bij ons over feedback over de geleverde systemen. Bij PrintXpert zijn wij zeer tevreden over hun betrokkenheid!"
www.printxpert.nl


Eén van onze klanten
"Wij werken al vele jaren samen met CondorDisplays en tot nu toe tot volle tevredenheid. De prijs kwaliteit verhouding is prima, en de medewerkers denken graag met je mee. Ze zijn betrouwbaar en komen gemaakte afspraken altijd na."


Peter Diepeveen (Big Printing)
"Wij van Big Printing werken al jaren met CondorDisplays en ervaren dat als een zeer goede en betrouwbare leverancier voor onze systemen. Big Printing maakt alles in eigen huis en waar kwaliteit , service en snelle leveringen bovenaan staan. Doordat CondorDisplays voor een goede kwaliteit staat en ook alles op voorraad heeft is het een bedrijf waar wij graag mee samenwerken. CondorDisplays denkt met je mee , heeft een goede kwaliteit en prijs en komt de gemaakte afspraken na dat is voor ons de leverancier."
www.bigprinting.nl


Will Schipper (Procolor Digital Imagers)
"Wat CondorDisplays voor ons doet? Hoofdzakelijk het leveren van mobiele presentatiesystemen. Tja, dat klinkt misschien alsof het heel simpel is, maar dat is een misverstand. Bij CondorDisplays zijn ze in staat snel en kwalitatief uitstekende systemen te leveren. Altijd vriendelijk en behulpzaam, met Twentse nuchterheid.

Wij doen al heel lang zaken met CondorDisplays omdat het hier gaat om een hele trouwe toeleverancier. Van het soort dat je bij wijze van spreken bij nacht en ontij kunt bellen. Bij Procolor vinden we het belangrijk dat we kunnen vertrouwen op een toeleverancier. Als we niet tevreden zouden zijn, zouden we wel wisselen. 

Wat mij betreft onderscheidt CondorDisplays zich van de rest doordat ze meedenken en kwaliteit leveren. Wij bij Procolor maken alles in eigen huis. De producten van CondorDisplays helpen ons om de kwaliteit recht overeind te houden."
www.procolor.nl


Eén van onze klanten
“Al enkele jaren werken wij met een deel van het assortiment van CondorDisplays, tot volle tevredenheid! Solide producten, uitstekende begeleiding en advies, snelle levering en dat allemaal begeleidt door vakkundige en vriendelijke mensen maken CondorDisplays voor ons een prettige partij om mee te werken.
Er zijn uiteraard diverse toeleveranciers in dit vakgebied en daarin zijn de prijzen van CondorDisplays zeer competitief te noemen en speelt de gunfactor zeker een belangrijke rol.  Ontzorgen, meedenken in oplossingen en afspraken nakomen, daar draait het uiteindelijk allemaal om! “

Pand Condor Sign

Wilt u een vermelding als partner met een link naar uw website?
Stuur dan een mail naar karin@condorsign.nl.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.