Roll up banners

Roll up banners zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Enkelzijdig, dubbelzijdig, een luxe uitvoering met verlichting of een budget roll up banner; bestel de roll up banner die aansluit bij uw wensen en budget.

 

Roll-banners: veelgebruikt en scherp geprijsd

Roll-up banners zijn niet meer weg te denken uit de reclamewereld en signbranche. Elke organisatie heeft wel een (of meestal meerdere) roll-up banners in gebruik. In onze webshop heeft u de keuze uit tal van roll-up banners met allemaal hun specifieke eigenschappen, kenmerken en voordelen. En, ook niet onbelangrijk, door jarenlange samenwerking met onze internationale leveranciers kunnen wij u de roll-up banners tegen uitstekende prijzen aanbieden!

Welke roll-banner past bij uw boodschap?

  • Wordt de banner incidenteel of tijdelijk gebruikt en is het budget niet al te hoog? Kies dan voor de roll-banner Square, de Runner of Budget Plus. Scherp geprijsd, eenvoudig in gebruik en de prijs doet niets aan de kwaliteit af!
  • De bestsellers zijn onze roll-up banner Basic en de roll-up banner Standard. Uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! Een roll-banner die gezien mag worden en die stabiel rechtop blijft staan.
  • De roll-banner Chrome heeft een luxe uitstraling, uitschuifbare pole met maatverdeling en een draaibare voet.
  • De Premium Plus en DeLuxe Plus zijn de favorieten onder de professionals. Flexibel in afmeting, met uitschuifbare pole en luxe, stevige voet geven deze roll-up banners uw ontwerpen extra body.
  • Met de roll-up banner Double Classic en Double DeLuxe heeft u 2 vliegen in een klap. Aan beide zijden te bedrukken dus extra veel ruimte voor uw boodschap. Door deze functie is deze roll-banner ook zeer geschikt om in het midden van een ruimte te plaatsen.
  • De roll-up banners Cartridge Premium en Cartridge Superior zijn banners met verwisselbare cassettes, waardoor prints eenvoudig kunnen worden vervangen. De cartridges zijn los verkrijgbaar.
  • Heeft u een boodschap die op een kleine roll-up banner gepresenteerd moet worden? Kies dan onze Mini roll-up banner, verkrijgbaar in A3 en A4 formaat. Omgekeerd kan natuurlijk ook: een extra grote boodschap kan opvallend gepresenteerd worden op de XXL roll-banner. Wij geven u graag deskundig advies over de roll-banner die geschikt is voor uw doel en budget.

Meer informatie over onze roll-banners?

Wij geven u graag deskundig advies over de roll-banner die geschikt is voor uw doel en budget. En heeft u vragen over het bestellen in onze webshop of over de producten, stel deze dan eenvoudig en snel via condordisplays@igepa.nl of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers: +31 (0)547 - 285 515.

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.