Trusswire

Bent u op zoek naar een beursstand die vaker gebruikt kan worden, eenvoudig op te zetten en compact op te bergen is? Met een trusswire beurswand straalt u kwaliteit uit en heeft u snel een professionele beursstand voor uw klant.

 

Een outdoor presentatiesysteem op maat gemaakt

De Trusswire is een beurssysteem dat uitermate geschikt is voor outdoor activiteiten. Opvallend, robuust en professioneel: met de X-sketch software ontwerpt u eenvoudig online uw eigen beurssyteem. De Trusswire bestaat uit diverse onderdelen en is volledig op maat te ontwerpen en te bouwen. Voor elk evenement,  iedere show of outdoor manifestatie is de Trusswire een aanwinst, een eyecatcher en een absolute wannahave op het gebied van mobiele presentatiesystemen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over ons Trusswire systeem of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)547 - 285 515 of stuur een e-mail naar condordisplays@igepa.nl

Catalogus

Wilt u onze producten altijd en overal binnen
handbereik hebben? 

Download onze brochure!

Login om de brochure te zien.
Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties, trends en het meest recente nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor uw inschrijving.

U ontvangt vanaf nu regelmatig onze nieuwsbrief met de nieuwste trends, handige informatie en nieuws uit de branche. Wilt u gebruik maken van onze webshop, dan kunt u hier een account aanmaken.